PELAN PEMASARAN

DREAMWAY PREMIER MARKETING SDN BHD menyediakan PLAN PEMASARAN yang sangat unik dan terbaik untuk memberi peluang kepada anda menjana pendapatan yang sangat lumayan dengan menyediakan sistem modal mampu bayar bermula serendah RM200 sahaja untuk anda menyertai keluarga besar DREAMWAY.

Bagaimanapun terdapat juga pakej-pakej yang lebih besar disediakan kepada anda bagi memberi peluang untuk anda membina rangkaian dan mencapai pendapatan lebih lumayan dengan lebih cepat.

KAMI JUGA ADA MENYEDIAKAN ALTERNATIF UNTUK MEMBANTU ANDA MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN LEBIH CEPAT MELALUI PAKEJ PENCETUS JUTAWAN SYSTEM(PJS) KELOLAAN AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ)
 


Pakej-pakej yang disediakan oleh DREAMWAY adalah seperti ilustrasi dibawah


REGISTRATION PACKAGE

Untuk mendaftar keahlian di DREAMWAY kami menyediakan 3 pakej :

1) Pakej RUBY
Dengan membuat pembelian produk 80BV @ RM200 melayakkan anda sertai pakej RUBY (Bonus pasangan maksima 20 pasangan @ RM260 sehari)

2)Pakej EMERALD
Dengan membuat pembelian produk 400BV @ RM1000 melayakkan anda sertai pakej EMERALD (Bonus pasangan maksima 100 pasangan @ RM1300 sehari)

3)Pakel SAPPHIRE
Dengan membuat pembelian produk 800BV @ RM2000 melayakkan anda sertai pakej SAPPHIRE (Bonus pasangan maksima 200 pasangan @ RM2600 sehari)
(PROMOSI: Sekiranya anda mendaftar melalui pakej SAPPHIRE anda layak mendapat CTO bulanan syarikat dan terkumpul sehingga mencapai maksima RM2000 dengan syarat anda perlu menaja 2 ahli baru sekurangnya pakej RUBY dalam bulan pertama anda mendaftar sebagai ahli.)


INCENTIVE KESELURUHAN YANG DITAWARKAN

Syarikat DREAMWAY menyediakan beberapa insentif kepada sesiapa saja yang berminat menyertai sebagai ahli @ pengedar dan apabila mereka membuat perniagaan ini untuk membina rangkaian sendiri pasti mereka perolehi pendapatan yang sangat lumayan melalui insentif yang disediakan.

1)FIRST ORDER INCENTIVE - 45%
2)TEAM INCENTIVE - 13%
3)REWARD POINT INCENTIVE - 5%
4)ROYALTY INCENTIVE - 20%
5)UNILEVEL INCENTIVE - 33%
6)STOCKIST INCENTIVE - 5%
7)CTO - 5%

Semua bentuk insentif di tunjukkan melalui ilustrasi dibawah.


 FIRST ORDER INCENTIVE
FIRST ORDER INCENTIVE adalah bonus penajaan dimana setiap keahlian baru akan ada penaja masing-masing dan sesiapa yang menaja ahli baru akan menerima FIRST ORDER INCENTIVE sebanyak 45% dan dibahagikan kepada 2 bahagian iaitu:

A) 25% untuk bonus penajaan terus (LEVEL 1) dan akan dibayar mengikut jenis pakej penyertaan ahli yang ditaja. (Lihat ilustrasi diatas)

B) 20% lagi akan diagihkan kepada LEVEL 2 sehingga ke LEVEL 9. (Lihat ilustrasi diatas)
     1) LEVEL 2 - 3%
     2) LEVEL 3 - 3%
     3) LEVEL 4 - 2%
     4) LEVEL 5 - 2%
     5) LEVEL 6 - 2%
     6) LEVEL 7 - 2%
     7) LEVEL 8 - 3%
     8) LEVEL 9 - 3%
JUMLAH KESELURUHAN - 20%


CONTOH PEROLEHAN INSENTIF : 
Apa (ANDA) @ ahli A akan perolehi insentif melalui FIRST ORDER INCENTIVE ?

- Ahli A menaja ahli baru B 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 1 
- B menaja C 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 2 
- C menaja D 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 3 
- D menaja E 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 4 
- E menaja F 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 5 
- F menaja G 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 6 
- G menaja H 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 7 
- H menaja I 
   A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 8 
- I menaja J 
  A akan perolehi insentif penajaan LEVEL 9 

NOTE: Syarat kelayakan untuk peroleh bonus tajaan di LEVEL 2 hingga LEVEL 9,anda WAJIB membuat pembelian peribadi produk minima 40BV dalam tempoh bulan tersebut dan bonus ini akan dibayar hujung bulan. 


TEAM INCENTIVE

TEAM INCENTIVE adalah insentif pasangan yang akan diperoleh apabila berlakunya jualan di KIRI dan KANAN akaun ahli dan rangkaiannya dan dikira secara BV.Semua pakej layak memperoleh insentif ini.

Setiap jumlah BV yang sama di KIRI dan KANAN akan dibayar 13% sebagai insentif pasangan dan BV yang lebih akan dibawa kehadapan.

CONTOH: Akaun ANDA
                  -KIRI 80BV dan KANAN 120BV maka akan dikira pasangan untuk 80BV dan dibayar 13% @ RM10.40 (80BV X 13% = RM10.40) sebagai insentif pasangan dan baki 40BV KANAN yang selebihnya akan dibawa kehadapan.

Sekiranya rangkaian ANDA sebelah KIRI 10,000BV dan KANAN 8000BV maka ANDA akan perolehi insentif pasangan untuk 8000BV dan dibayar 13% @ RM1040 (8000BV X 13% = RM1040) sebagai insentif pasangan dan 2000 BV KIRI akan dibawa kehadapan.

Setiap BV pasangan yang diperolehi, ANDA akan kirakan lagi 5% untuk pemberian REWARD POINT (RP) INCENTIVE.

CONTOH: Akaun ANDA
                  80BV insentif pasangan yang ANDA perolehi akan diberikan 5% ( 80BV X 5% = 1RP)
                  8000BV insentif pasangan yang ANDA perolehi akan diberikan 5% (8000BV X 5% = 100RP)

*Boleh rujuk ilustrasi seperti diatas untuk kiraan insentif pasangan dan ilustrasi dibawah untuk kelayakan TEBUS @ REDEEM insentif REWARD POINT(RP).

 REWARD POINT INCENTIVE

REWARD POINT(RP) terkumpul yang diperolehi oleh ANDA melayakkan untuk ANDA menebus ASET seperti ilustrasi diatas dan dibawah.

150RP ANDA layak tebus Plat Emas bernilai RM800
300RP ANDA layak menebus iPAD @ Telefon Bimbit bernilai RM1,700
700RP ANDA layak menebus Barang Kemas bernilai RM3,500
1,400RP ANDA layak menebus Pakej Umrah @ Pelancongan bernilai RM7,000
2,5000RP ANDA layak menebus Koleksi Beg @ Barangan Berjenama bernilai RM13,000


4,000RP ANDA layak menebus Pakej Haji VIP @ Europe Trip bernilai RM25,000
6,000RP ANDA layak menebus Jongkong Emas bernilai RM30,000
10,000RP ANDA layak menebus Sebuah Kereta bernilai RM50,000


25,000RP ANDA layak menebus sebuah kereta VELLFIRE @ Setarafnya bernilai RM250,000
30,000RP ANDA layak menebus sebuah kereta BMW @ Setarafnya bernilai RM300,000
80,000RP ANDA layak menebus sebuah rumah @ hartanah bernilai RM800,000

NOTA: Anda layak tebus semua ASET melalui semua PAKEJ yang anda sertai dan layak tebus berulang kali ASET sekiranya telah berjaya menebus semua ASET untuk pusingan pertama dan sekiranya anda mempunyai lebih dari satu akaun,anda layak kumpulkan semua RP kepada satu akaun sahaja.


 TOTAL REWARD POINT INCENTIVE
Jumlah keseluruhan ANDA layak tebus untuk satu pusingan adalah 160,050RP dengan nilai RM1,481,000 dan ANDA akan perolehi berulang kali serta boleh dikumpulkan kepada satu akaun sahaja.Ini mempercepatkan untuk anda layak tebus ASET yang disediakan.

#Cuba anda bayangkan dengan hanya keluarkan modal serendah RM200 sahaja anda mampu perolehi ASET keseluruhan bernilai hampir RM1.5 juta.....SANGAT BERBALOI DAN LUMAYAN KAN?

ROYALTY INCENTIVE

ROYALTY INCENTIVE adalah insentif kepada anda untuk memperolehi pendapatan pasif setiap bulan.

Pihak syarikat DREAMWAY menawarkan pangkat-pangkat tertentu mengikut kelayakan kepada ANDA yang memberi komitmen meningkatkan jualan melalui rangkaian anda.

Untuk melayakkan anda memperolehi pangkat yang disediakan,anda hanya perlu membina rangkaian dipermulaan penyertaan anda bersama DREAMWAY dan setelah rangkaian anda besar maka pendapatan pasif anda bermula setiap bulan selamanya.Berbaloikan...

Kelayakan mencapai pangkat seperti yang ditawarkan oleh syarikat DREAMWAY apabila jualan kumpulan di KIRI dan KANAN akaun anda mencapai jumlah BV tertentu.

CONTOH: Akaun ANDA
                  -Jualan kumpulan rangkaian KIRI mencapai 1,000BV dan jualan kumpulan rangkaian KANAN anda mencapai 1,000BV maka anda akan layak diiktiraf berpangkat EXECUTIVE dan anda akan diberikan insentif sebanyak 10%. dengan syarat anda membuat pembelian ulangan bulanan minima 40BV. (Rujuk ilustrasi diatas)

Apa yang istimewanya,setelah anda layak mencapai pangkat tersebut,ia akan kekal selamanya biarpun bulan seterusnya anda tidak lagi mencapai jualan kumpulan sebanyak itu.

Begitu juga dengan pangkat yang seterusnya apabila anda sudah layak mencapai pangkat tersebut ia akan kekal selamanya dan anda akan diberikan insentif setiap bulan sampai bila-bila dengan syarat anda membuat pembelian ulangan bagi bulan tersebut.

Sekiranya anda telah mencapai salah satu pangkat tertinggi maka peratus bayaran insentif akan dibayar dikesemua LEVEL pangkat tersebut.

CONTOH: Akaun ANDA
                  ANDA mecapai pangkat DIAMOND DIRECTOR, maka anda akan dibayar insentif untuk semua LEVEL sehingga pangkat tertinggi anda perolehi.Jadi keseluruhan anda akan dibayar untuk DIAMOND DIRECTOR - 2% ,STAR DIRECTOR - 3%,STAR MANAGER - 3%,STAR EXECUTIVE - 3%, CHIEF EXECUTIVE -5% dan EXECUTIVE - 10%.

#Sila rujuk ilustrasi diatas untuk lebih jelas


UNILEVEL INCENTIVE

UNILEVEL INCENTIVE disediakan untuk ahli-ahli yang membuat pembelian produk ulangan bulanan minima 40BV sebulan dan akan dibayar setiap hujung bulan kepada ahli yang layak.

Insentif diberikan sebanyak 33% daripada setiap 40BV pembelian ulangan ahli dalam rangkaian dan di berikan sehingga 9 LEVEL mengikut agihan % secara LEVEL by LEVEL.(Sila rujuk ilustrasi diatas untuk lebih detail)


STOCKIST INCENTIVE
Kepada anda yang berminat menjadi MOBILE STOCKIST ,anda akan memperolehi incentive sebagai MOBILE STOCKIST.

Syarat kelayakan menjadi MOBILE STOCKIST:
1)Sudah mendaftar pakej SAPPHIRE @ mendaftar keahlian baru pakej SAPPHIRE dan...
2)Membuat pembelian stok produk minima 1600BV dan keatas (Lebih mudahnya anda mendaftar keahlian SAPPHIRE serentak 3 lot layak menjadi MOBILE STOCKIST)

Benefit kelayakan sebagai MOBILE STOCKIST:
1)Insentif key-in 5%
    A)Pakej RUBY - RM4
    B)Pakej EMERALD - RM20
    C)Pakej SAPPHIRE - RM40

2)Anda akan mendapat akaun bertaraf MOBILE STOCKIST dan layak key-in sesiapa saja ahli baru biarpun dari kumpulan selain dari kumpulan anda sendiri dan layak mendapat insentif key-in mengikut pakej.

0 ulasan:

PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AKPJ-DREAMWAY untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.dreamway2u.com/