PELAN PENCETUS JUTAWAN SYSTEM(PJS)

PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS) kelolaan AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ)

APA ITU AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ)?


AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ) diilhamkan oleh seorang jutawan yang berpengalaman dalam bisnes networking iaitu PD Sifu Master Dr.Azmi B Mat Rejab yang telah berjaya menjadi jutawan dengan bermula dari tiada apa-apa dan hadir dari sebuah keluarga yang miskin.


AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ) diterajui oleh insan-insan yang hebat dan berkaliber dan dinaungi sendiri oleh CEO DREAMWAY Tuan Haji Nasaruddin Abu Hassan dan tenaga pengajar diketuai oleh seorang yang berpengalaman tinggi dalam networking serta mempunyai PhD dalam Bussiness Networking And Commission dari Universiti Connecticut USA iaitu Chief Master Dr.Hj Shukri.

Di AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ) terdapat dua team induk untuk memudahkan pembelajaran dan pemantauan bertujuan untuk memberi info dan matlamat membantu semua yang menyertai DREAMWAY memperolehi pendapatan yang lumayan.

Team induk tersebut adalah BMC dan MIG.


Terdapat grouping team masing-masing pecahan daripada team induk untuk memantapkan lagi keberkesanan dalam memberi bantuan kerana keahlian dan penyertaan adalah seluruh negara.

APA ITU PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS)? 

PJS ialah suatu sistem pembangunan perniagaan yang sistematik, praktikal dan berterusan.

 MATLAMAT PJS 

Matlamat PJS adalah untuk melahirkan usahawan yang berjaya dengan cepat dan mudah untuk mencapai: 
*Pendapatan 5 hingga 6 angka sebulan.
*Memiliki aset yang memberi pendapatan yang berterusan.

TERBUKTI BERKESAN 

Sistem ini telah terbukti berkesan dimana telah berjaya menghasilkan ramai jutawan serta usahawan yang berpendapatan 5 hingga 6 angka sebulan. Mereka telah berjaya mempunyai aset tetap sepertimana yang dicita-citakan. Mereka telah berjaya menukar impian menjadi kenyataan melalui sistem PJS ini.


PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS) ini telah berjaya merealisasikan impian ramai orang.

Ikuti langkah mereka. Realisasikan impian jutawan anda melalui sistem ini sepertimana mereka telah lakukan. 

Ikuti penerangan hingga ke bawah untuk mengetahui bagaimana sistem ini telah membantu anda.


MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA MELALUI Pencetus Jutawan System(PJS)

Mendaftar keahlian melalui sistem PJS anda akan diberikan INCENTIVE REWARDS AKPJ.

#Hanya individu berdaftar Pakej Eksklusif PJS melalui Akademi Pencetus Jutawan(AKPJ) sahaja yang layak mendapat incentive ini.-Sesiapa sahaja ahli DREAMWAY PREMIER MARKETING SDN BHD yang menyertai DREAMWAY melalui Pakej Eksklusif PJS akan berpeluang menerima INCENTIVE CASH REWARDS AKPJ apabila beliau menaja ahli baru yang juga menyertai DREAMWAY melalui Pakej Eksklusif PJS.

-Anda akan menerima produk mengikut nilai pakej eksklusif PJS apabila menyertai mana-mana pakej EKSKLUSIF PJS. Anda juga akan didaftarkan secara PERCUMA dengan AKADEMI PENCETUS JUTAWAN. 

-Anda juga akan mendapat WELCOME INCENTIVE bergantung kepada Pakej yang anda sertai sekiranya layak.

-AKADEMI PENCETUS JUTAWAN pula akan bekerjasama dalam bentuk smart partner untuk menyedia dan memberi bimbingan dan pendidikan kepada anda dengan siri-siri program yang disediakan.


-Sebagai bantuan kepada anda untuk kejayaan pihak AKPJ sentiasa mengadakan program  bersepadu melalui Hi-Tea atau Dinner serta siri Program Smart Partner AKADEMI PENCETUS JUTAWAN. 

 INCOME YANG BAKAL ANDA DIPEROLEHI DENGAN MENYERTAI PAKEJ EKSKLUSIF PJS


Illustrasi diatas adalah pakej-pakej yang ada di AKPJ dan insentif yang akan diperolehi oleh peserta yang menyertai DREAMWAY melalui AKADEMI PENCETUS JUTAWAN mengikut pakej yang disertai. 

Dengan sistem pembelajaran yang terbaik,sistematik dan efektif dengan hanya melakukan kerja 10% sahaja dan 90% lagi dilakukan oleh AKADEMI PENCETUS JUTAWAN anda mampu menjadi jutawan dalam masa yang amat singkat.Semuanya adalah bergantung kepada komitmen peserta.

Apa yang perlu peserta lakukan untuk tugasan 10% tersebut hanyalah BAWA,AJAK dan CERITA(biasanya Advisor terlatih akan lakukan) dan peserta hanya duduk diam untuk beri sokongan dalam penceritaan dari Advisor.

Kejayaan dalam konsep yang disediakan oleh AKADEMI PENCETUS JUTAWAN setakat ini merekodkan kejayaan 90% penyertaan ahli baru.Sangat berbaloi sekiranya anda sertai kami di DREAMWAY melalui platform AKADEMI PENCETUS JUTAWAN.


 Incentive Cash Rewards yang akan anda perolehi sekiranya anda sertai mengikut pakej-pakej dibawah:

PENYERTAAN PAKEJ BASIC PJS - RM200. 

Anda taja ahli baru :
Pakej Basic - Tiada apa-apa bayaran untuk pakej ini.
Pakej Mini - Anda akan dibayar cash RM10
Pakej Advance - Anda akan dibayar cash RM75
Pakej Super - Anda akan dibayar cash RM100
Pakej Brilliant - Anda akan dibayar RM200

PENYERTAAN PAKEJ MINI PJS - RM600.

Anda taja ahli baru :
Pakej Basic - Tiada apa-apa bayaran untuk pakej ini
Pakej Mini - Anda akan dibayar cash RM20
Pakej Advance - Anda akan dibayar cash RM100
Pakej Super - Anda akan dibayar cash RM200
Pakej Brilliant - Anda akan dibayar RM350

PENYERTAAN PAKEJ ADVANCE PJS - RM2,400.

Anda taja ahli baru :
Pakej Basic - Anda akan di bayar cash RM5
Pakej Mini - Anda akan dibayar cash RM30
Pakej Advance - Anda akan dibayar cash RM125
Pakej Super - Anda akan dibayar cash RM300
Pakej Brilliant - Anda akan dibayar RM500

PENYERTAAN PAKEJ SUPER PJS - RM6,000.

Anda taja ahli baru :
Pakej Basic - Anda akan di bayar cash RM10
Pakej Mini - Anda akan dibayar cash RM40
Pakej Advance - Anda akan dibayar cash RM150
Pakej Super - Anda akan dibayar cash RM400
Pakej Brilliant - Anda akan dibayar RM650

PENYERTAAN PAKEJ BRILLIANT PJS - RM10,000.

Anda taja ahli baru :
Pakej Basic - Anda akan di bayar cash RM15
Pakej Mini - Anda akan dibayar cash RM50
Pakej Advance - Anda akan dibayar cash RM175
Pakej Super - Anda akan dibayar cash RM500
Pakej Brilliant - Anda akan dibayar RM800

#Perlu diingatkan bahawa Plan Pemasaran Asas  yang dikeluarkan oleh DREAMWAY untuk bonus-bonus yang disediakan akan anda perolehi seperti peserta lain juga yang sertai DREAMWAY bukan melalui PAKEJ-PAKEJ EKSKLUSIF PJS AKPJ.

Ini bermakna dengan penyertaan anda melalui AKPJ memberi anda satu lagi tambahan income iaitu INCENTIVE CASH REWARD AKPJ


PENCETUS JUTAWAN SYSTEM (PJS) kelolaan AKADEMI PENCETUS JUTAWAN(AKPJ)CONTOH SIMULASI PENYERTAAN ANDA MELALUI AKPJ

PAKEJ BASIC

Secara ringkasnya walaupun anda menyertai DREAMWAY dengan hanya mengambil pakej BASIC sahaja,anda mampu menjana pendapatan yang berkali ganda dengan modal yang telah anda keluarkan.

Contoh tersebut menunjukkan anda hanya berjaya menaja 2 orang ahli dan semua rangkaian anda sehingga LEVEL 8 juga berjaya menaja hanya 2 orang ahli baru sahaja serta LEVEL 9 dan LEVEL 10 mereka berjaya menaja hanya 4 orang ahli,anda sudah berjaya memperolehi pendapatan melebihi RM20K dan jumlah REWARD POINT(RP) (REWARD POINT INCENTIVE boleh dirujuk melalui PLAN PEMASARAN) melebihi 1000 point.

Simulasi ilustrasi diatas hanya menyatakan kepada 2 bentuk insentif sahaja iaitu TEAM INSENTIF dan REWARD POINT INCENTIVE.Banyak lagi insentif lain yang anda perolehi secara automatik melalui contoh simulasi ini.

Contoh simulasi pendapatan diatas bukan hanya sehingga LEVEL 10 sahaja tetapi pendapatan tersebut berterusan infiniti,ini bermakna anda akan memperoleh pendapatan berterusan selagi network anda bekerja dan lakukan pembinaan rangkaian mereka.

Memang sangat berbaloi kan...

Pakej-pakej yang lain juga menunjukkan perkara yang sama seperti pakej BASIC diatas dan pendapatan anda akan menjadi lebih besar dan hebat melalui pakej yang lebih besar anda sertai.


(Sila lihat ilustrasi dibawah untuk info lengkap)

PAKEJ MINI


PAKEJ ADVANCE


PAKEJ SUPER


PAKEJ BRILLIANT


Lebih besar penyertaan anda maka lebih cepat dan lebih besar pendapatan yang akan anda perolehi dan matlamat jutawan anda akan menjadi lebih terbuka.

Pilihan di tangan anda dan kami berusaha untuk merealisasikan impian anda bersama DREAMWAY melalui AKADEMI PENCETUS JUTAWAN


UNTUK KE PELAN PEMASARAN SYARIKAT

0 ulasan:

PERHATIAN: Ini adalah laman web peribadi. Tiada kaitan dengan Syarikat MLM yang disertai. Tujuan laman web ini disediakan adalah bagi membantu ahli-ahli yang berdaftar di bawah kumpulan AKPJ-DREAMWAY untuk membuat promosi menaja ahli-ahli yang baru. Promosi boleh dilakukan secara online dan juga offline serta terpulang kepada kreativiti anda.
Laman web rasmi syarikat adalah di
http://www.dreamway2u.com/